Stichting Hulp aan Congo

Hulp aan door ‘Fondation Aide au Congo’ geselecteerde projecten

Een heerlijk etentje!

Het HaC heeft weer een goede gooi gedaan naar de naamsbekendheid en de aandacht voor hun stichting ‘Hulp aan Congo’! Op 3 en 10 november hebben namelijk heel wat gemeenteleden van de Immanuelkerk in Krimpen aan den IJssel genoten van een heerlijke Congolese maaltijd.

Justin en Martine Lutula hebben met hun Congolese gastvrijheid voor een onvergetelijke avond gezorgd! Maar ze hebben ook onvoorstelbare smaken tentoongespreid. Wat een smaakpapillenfestijn was het! Zoveel eten, en zoveel keus!

Manioc (‘zetmeel’wortel), fufu (soort ‘spinazie’) en kwanga en pondu. Deze allemaal bereid uit de manioc. Verder rijst, cichlide (vis), pilipili-saus, (pittige saus), aardnoten (soort pinda’s), gebakken banaan, kippenvleugeltjes, geitenvlees, rundvlees, enz. enz. Het was fijn om te zien dat het huis tot twee keer goed was gevuld. Er werd door velen uitbundig gegeten in een gezellige sfeer.

Wanneer u de stichting HaC graag ziet groeien, stort dan uw gift op rekeningnummer 1585.70.669 t.n.v. stichting HaC te Krimpen a.d. IJssel. Dit kan natuurlijk eenmalig, maar het kan ook periodiek, zodat de stichting een vaste stroom aan inkomsten krijgt. Zo kunnen er in Congo de juiste middelen voor de projecten aangeschaft worden.

Ook hebben Justin en Martine aangegeven het erg leuk te vinden wanneer er geregeld bezoek komt. Een afspraak maken hoeft niet! De deur staat altijd ‘open’ op Ruysdaelstraat 38!

Vriendelijke groet,

Dirk van Veen

Over ons

De stichting HULP AAN CONGO is opgericht om hulp te bieden aan projecten die geselecteerd zijn door leden van ‘Fondation Aide au Congo’.

Giften en donaties kunnen worden overgemaakt naar bankrekening NL83 RABO 0158 5706 69 t.n.v. stichting HaC te Krimpen a.d. IJssel